ESITTELY

Arto Sepponen

Olen työskennellyt 30-vuotta tietotekniikan ja yrityselämän parissa, niin asiantuntijana, ammatillisena opettaja, johtajana ja yrittäjänä. Nyt kehitän pienten ja keskisuurien yritysten henkilöstön osaamista hyödyntämään digitalisaation tuomia mahdollisuuksia.

Luottamustehtävistä tärkein on Pieksämäen kaupunginhallituksen puheenjohtajuus ja siihen liittyvien asioiden hoitaminen kuntalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Olen Keskustan puoluevaltuuston jäsen ja Etelä- Savon piirin hallituksessa. Toimin myös Etelä- Savon maakuntavaltuutettuna sekä Suomen Yrittäjien hallituksessa ja Insinööriliitto IL:n hallituksen varajäsenenä.

Vapaa-ajan vie opiskelu, yrittäjien auttaminen yrityskummina ja Itä-Suomen hallituspartnereissa toimiminen sekä reserviläistoiminta Maanpuolustuskoulutusyhdistys MPK:n tietoturvallisuuskouluttajana Kaakkois-Suomen maanpuolustuspiirissä sekä ulkoilua Pieksämäen ainutlaatuisella Vedenjakajareitistöllä.

Olen valmis Pieksämäen yhteiseksi ehdokkaaksi eduskuntaan:

Minulla on sopiva koulutus
* insinööri, opettaja, yritysneuvoja
* opiskelen jatkuvasti uutta ja päivitän tietämystäni jatkuvasti Minulla on sopiva kokemus
* monipuolinen työura
* harrastusten ja luottamustehtävien kautta
Minulla on kontaktit
* 30 vuotta paikallisissa, maakunnallisissa ja valtakunnallisissa luottamustehtävissä, harrastuksissa ja työssä on luonut toimivan verkoston läpi Suomen
Minulla on tietoa
* jonka olen saanut auttamalla ihmisiä
Minulla on taitoa
* kuunnella ja keskustella ihmisten kanssa
* tehdä kompromisseja ja tehdä mitä lupaan
Minulla on tahtoa
* parantaa yhteiskuntaa ja Pieksämäkeä kaikessa mitä teen